Welkom bij THE RAMS RFC!

The RAMS RFC is een hechte, sportieve en enthousiaste rugbyclub in het hart van Apeldoorn. Sinds een jaar of tien neemt de interesse voor rugby in Nederland duidelijk toe, en ook wij zien onze club groeien.

We verwelkomen je dus graag als je geïnteresseerd bent of gewoon eens wilt kijken wat het spel inhoudt. Of je nou in groep 3 van de basisschool zit en bij de Turven wil spelen, op de middelbare school zit of volwassen, iedereen is welkom. Meetrainen mag altijd!

Onder Teams vind je eenvoudig het team waar je bij aan kan sluiten, met de belangrijkste kenmerken van het spel voor die categorie.

Zondag 22 januari

RFC The Rams 1 v Feanster RC 1

Kick-off: 14:30 uur

Op Sportpark Marialust

Deze zondag wordt de tweede wedstrijd gespeeld in de 2de klasse Nrd kampioenschap-poule. Afgelopen zondag wint de Rams 1 met 22-55 tegen Hilversum 2. Feanster 1 wint van de Bulldogs 1 thuis met 15-0. Feanster staat nu boven aan in de competitie met 9 punten gevolgd door de Rams die 8 punten hebben.
In de eerste fase van het seizoen 22/23 wint Feanster thuis van de Rams, waarbij de Rams zeker de mogelijkheid had om de wedstrijdpunten mee te krijgen naar Apeldoorn, Feanster was die dag net iets slimmer.

Deze wedstrijd is één van de grotere uitdagingen van Rams 1 dit seizoen en wordt het aankomende zondag een fantastische rugby middag waar tot het uiterste wordt gevochten om de wedstrijdpunten op het marialust te houden.

Komt alleen kijken en de Rams 1 aanmoedigen, u bent nodig!!

Het clubhuis is geopend vanaf 12:00

Webshop is nu online!

Voor wie vanavond op de club is geweest moet het wel duidelijk zijn: de nieuwe webshop is online. Je kan ‘m de komende jaren vinden in het menu, bij errea (www.errea.nl/clubshop-the-rams-rfc/) of gewoon via deze link: ramsrfc.nl/shop

Uiteraard worden willen wij dank uitspreken aan onze sponsoren.
Wie zijn dat? Nou dat zie je hieronder: